Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.01.2013 15:55 - Обожател нае хеликоптер за Джоанна
Автор: jorkatajo Категория: Новини   
Прочетен: 1012 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image

Навръх рождения си, който е бе на 11 януари, Джоанна претърпя тежка операция за отстраняване на жлъчката. Две седмици по-късно певицата вече е значително по-добре и по външния й вид човек не би могъл да познае, че е била в толкова тежко здравословно състояние. За това най-вероятно допринася и мъжкото внимание около нея.

След тежка раздяла с бившия си приятел, за чиято любовна история с физическо насилие тя се престраши едва наскоро да говори, Джоанна признава, че не знае дали все още е готова за нова връзка. Но господинът, който се бори за сърцето й в момента, е толкова настоятелен, мил и внимателен, че почти е отстранил всички колебания у нея.

Последният жест, с който джентълменът я изненадал, бил по повод изписването й от болницата. Само ден след това той й казал да се нагласи за излизане. Въпреки първоначалното й нежелание, тя все пак склонила да разнообрази малко. Само че вместо на заведение, завел изпълнителката на Ара Мюзик на разходка с… хеликоптер. Той я закарал на летище Лесново, където ги чакал прекрасен Robinson в катранен цвят.

“За първи път в живота си се качвам на хеликоптер. Усещането е съвсем различно от пътуването със самолет. Чуваш информацията и командите от наземната служба, мястото до пилота се води на помощник-пилот, така че аз бях такава. Признавам, че ми е за сефте и такова отношение от представител на другия пол. По лошо стечение на обстоятелствата дълго време търпях неща, които нито една жена не заслужава. Но сега се чувствам истински желана и най-важното – съм много уважавана. Надявам се и след перипетиите по отношение на здравето ми, оттук нататък да ми върви по вода… и по-въздух. Започвам работа върху нов сингъл и вече обмислям идеята дали да не снимам тази черна перла в клипа към него” - сподели Джоанна, визирайки хеликоптера.




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jorkatajo
Категория: Новини
Прочетен: 146219
Постинги: 128
Коментари: 41
Гласове: 84
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930